Jeppe Korreborg Pedersen

33 år,   Aalestrup,   Souschef i Pengeinstitut

Byrådsposter

Næstformand for Børne- og Familieudvalget

Medlem af Kultur- og Fritidsudvalget 

Om Jeppe Korreborg Pedersen

Jeg er 33 år og bor i Aalestrup sammen med min kone, Lise, og vores to børn, Villum på 8 år og Andrea på 5 år. Jeg arbejder til daglig som souschef i Sparekassen Thy i Viborg.

Jeg har altid været meget engageret i lokalsamfundet og foreningslivet i Aalestrup – både som håndboldspiller, træner og bestyrelsesmedlem. At vores børn og unge har det godt, betyder meget for mig.

Jeg er, eller har været, aktiv i følgende foreninger/institutioner:
• 2008-2015 – bestyrelsesmedlem i Aalestrup Idrætsforening
• 2016-2018 – bestyrelsesmedlem i Aagades Børnehave
• 2013- – bestyrelsesmedlem i Aalestrup Idrætscenter og Friluftsbad (formand siden 2018)
• 2021- – Med i butiksrådet i SuperBrugsen i Aalestrup

Jeg har som formand for Aalestrup Idrætscenter bl.a. været med til at arbejde for en renovering og udvidelse af vores friluftsbad og vandrehjem. Et projekt til 13. mio.kr. som nu bliver realiseret. En udvidelse, der rummer både en ny naturlig svømme sø, etablering af nye omklædningsrum samt renovering af idrætscenterets vandrehjem.

Fokusområder

  • Et stærkt foreningsliv, hvor vi aktivt støtter nye initiativer
  • Haller, børnehaver, vuggestuer og skoler skal være tidssvarende
  • Vi skal sikre flere attraktive boliger til vores ældre borgere
  • Vesthimmerland skal være en attraktiv kommune for erhvervslivet

Politisk erfaring

Jeg vil arbejde for, at vi i hele kommunen understøtter de frivillige, der laver et stort arbejde ude i deres klubber og foreninger. Det er ikke altid nemt at få enderne til at nå sammen, når der skal prøves nye sportsgrene eller aktiviteter af i klubberne. Der skal vi stå klar til at hjælpe.
Jeg vil samtidig arbejde for, at vores børn og unge i hele kommunen, får de bedste rammer at udvikle sig i. Vi skal som kommune sørge for, at vores haller, børnehaver, vuggestuer og skoler er tidssvarende og i god stand. Foruden, at de fysiske rammer skal være på plads for vores børn og unge, er det helt afgørende, at vi får etableret flere cykelstier – og det gælder i hele kommunen. Vi kan simpelthen ikke forvente at forældrene sender deres børn afsted på den tohjulede på stærkt trafikerede veje! Det skal være sikkert at færdes til og fra skole.

Jeg vil kæmpe for, at Aalestrup kan fortsætte den positive udvikling området er i. Det gælder både for vores virksomheder, foreninger og institutioner. Jeg vil samtidig arbejde for et styrket samarbejde på tværs af kommunen.

Kontakt

  jeppekp@hotmail.com 

   Jeppe Korreborg Pedersen

   +45 30 69 64 33