Ulrik Mark Jensen

Stem personligt på Nr. 13 på liste C

42 år,   Gundersted,   Social- og Sundhedsassistent 

Om Ulrik Mark Jensen

Jeg er 42 år og bor i udkants Gundersted. Uddannet Post- og logistikoperatør samt siden 2014 Social- og Sundhedsassistent, og jeg arbejder nu på Aalborg Universitetshospital.

Jeg er meget aktiv i forskelligt foreningsarbejde, hvor det i Gundersted er både Købmandsgården, Borgerforening og Menighedsrådet. Jeg nyder at komme ud i naturen og går lidt på jagt.

Fokusområder

  • landsbyer og stærkt lokalt foreningsliv
  • Faglig og værdig pleje for ældre, samt fysisk og psykisk udfordrede borgere
  • Styrke muligheden for bosætning
  • Fornuftige klimaløsninger til gavn for Vesthimmerland

Politisk erfaring

Ud over den dagligdagspolitik, der er i enhver forening, har jeg ikke været involveret i politik før jeg i godt et år har deltaget aktivt i kampen mod kæmpe vindmøller i mit nærområde. 

Politik er meget mere end det og mine fokusområder er helt klar de steder jeg vil arbejde mest på at opnå politisk indflydelse i det nye Byråd i Vesthimmerlands Kommune.

Jeg står for ordentlighed, retfærdighed, kvalitet. 

Husk og følg mig på Facebook, hvor jeg altid er klar til en debat og du kan se mine seneste indslag af læserbreve til debatten. 

Jeg ser frem til muligheden for at gøre en forskel for borgerne i hele Vesthimmerlands Kommune, når blot I husker at stemmer personligt på mig Ulrik Mark Jensen, nr. 13 på den Konservative liste til kommunalvalget den 16. november 2021.

Kontakt

  ulrikmarkjensen@gmail.com

   Ulrik Mark Jensen

   +45 23 47 64 19

Mere om mig